siachna Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zamykam się w świecie, który nie jest mój. Dotykam rąk, nie moich. Nie będą nimi. Wierzę marzeniom, choć one nie wierzą we mnie. Nie walczę o szczęście. Walczę ze szczęściem. Nie umiem sobie poradzić, więc radzę sobie, jak umiem. Budzę się 24.11.2008 3
fregamo Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @siachna 12 lat... "Zamykam się w świecie, który nie jest mój." pozdrawiam 1
siachna Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @fregamo tak, już 12 lat. I wszystko od nowa... Pozdrawiam!
ais Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Chyba bym zaktualizowała: Zamykam się w świecie, który nie jest mój nie dotykam choć pragnę wierzę w marzenia i walczę o szczęście nie umiem sobie poradzić, więc radzę sobie, jak umiem budzę się nareszcie mogę wyjść To tylko wizja. Nic oczywistego i zobowiązującego. Pozdrawiam. 1
siachna Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @AOU dziękuję, ciekawy pomysł. Przemyślę
fregamo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @siachna no wiesz ... to co mówisz nie brzmi dobrze
siachna Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2020 @fregamo ech, co mogę rzec... Życie jest trudne do zniesienia...
Rekomendowane odpowiedzi