Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 gdy zabraknie łez i uśmiechów wschodów i zachodów ucieknie w nieznane wiatr zaczną spadać gwiazdy miłość będzie na receptę ludzie będą ją kraść świat uklęknie będzie się siebie bać lecz nie bójcie się proszę ten wiersz to tylko żart na jego horyzoncie widać maj... w nim odnajdziemy łzy uśmiech niebo pełne gwiazd wschód zachód wiatr oraz miłość czyli ziemski raj... 4
fregamo Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar ten Twój optymizm... ile Ty masz lat idealisto... na pewno więcej ode mnie... nie mniej ludzie kradną miłość jak życie z każdym oddechem... jakiś czas temu powiedziałem że stać Cię na więcej... często się mylę ale nie tym razem... odczytaj to jak chcesz lecz posiadasz nadal to co ja utraciłem... "miłość będzie na receptę ludzie będą ją kraść " lecz nadal poszukuję 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - cieszy mnie że przemawia - dzięki za to. Pozd.
ais Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Tytuł mnie zachwycił! Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @fregamo - mimo wszystko dzięki że zajrzałeś - typ taki jak już tak ma... Pozd.
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar ładnie :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - no to mnie cieszy twój zachwyt - dziękuje. Pozd. Witam - miło to słyszeć - dzięki serdeczne. Spokojnej nocy ci życzę.
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Przyjemny i pozytywny wiersz. Miłość to wielka siła. Czasami niedoceniana... Oby więcej takiego optymistycznego nastawienia w ludziach. Pozdrawiam @Waldemar_Talar_Talar :-)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @Morf - dziękuje za przeczytanie - masz rację miłość jest często niedoceniana omijana... Pozd. @milczenie owiec - dziękuje uśmiechem. Pozd.
MIROSŁAW C. Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @Waldemar_Talar_Talar ... na pohybel smutasom. Pozdrawiam.
Gość Franek K Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Optymistycznie Waldku :)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dokładnie tak - dzięki że zajrzałeś Mirosławie. Pozd. @Franek K - no to fajnie - miło cię widzieć - dzięki. Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Fajny wiersz. Ja to życzyłbym jeszcze wszystkim deszczu, to lato będzie straszne.
Rekomendowane odpowiedzi