Marek.zak1 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Jedna, znana mistrzowi od dawna szlachcianka, zjawiła się u niego pewnego poranka. - Mistrzu, chcę mieć potomstwo, a nam nie wychodzi, chciałabym męża dziećmi wreszcie wynagrodzić, ale on do częstego nieskory kochania, jakie więc mogę jeszcze uczynić starania? - Udaj się do Zwolenia, tam jest medyk młody, niech cię zbada i może znajdzie te przeszkody, przez które przy nadziei ciągle być nie możesz, rób, co ci nakazuje i to ci pomoże. Słyszałem, że niejednej pomógł w takiej sprawie, a brzemienne zostały dzięki jego wprawie. Edytowane 27 Maja 2020 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji) 3
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 @Marek.zak1 W sumie bliżej miałaby do sąsiada ale z sąsiadem jednak nie wypada choć pewnie efekty byłyby takie same w objęciach szlachcianki dziecię kochane... ;) Trochę śmieszkuję, ale potępiam takie oszukiwanie mężczyzn przez kobiety... ;) W zabawny sposób poruszyłeś, Marku, poważny problem... ;)
Marek.zak1 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja zwykle poruszam poważne problemy i staram się to robić z humorem. A tak się robiło, bo jak arystokrata nie mógł, to rosły ....stawał na wysokości zadania. Teraz jakość spermy jest z każdym rokiem gorsza (większość bezpłodności jest po stronie facetów) i ten problem dopiero teraz jest cholernie poważny. Jako rasa pewnie wyginiemy. M
beta_b Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cykl powstaje, konsekwentnie prowadzisz fraszki, stylizowane. Fajny pomysł. bb
Gość Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale on do częstego nieskory kochania jakie więc mogę jeszcze uczynić starania? To taka moja propozycja aby wyrównać rytm, który w tym miejscu trochę kuleje. Dobry tekst i pomysł. Pozdrawiam :)
Marek.zak1 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, jest lepiej:). Pozdrawiam wiosennie.
Czarek Płatak Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Miał ci ten medyk robotę jak złoto. Ech, kiedyś to były profesje. 1
Marek.zak1 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W medycynie ważna jest skuteczność, a efekty uboczne są jakieś zawsze:). Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi