Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 noc śpiewała ciemność kołysała śnieg prószył to gwiazdy spadały powoli nie chcąc spaść żeby życzenia spełniały się do woli żeby spełniały się zawsze księżyc i spokój ciemność wokół śniegu biel srebrne gwiazd oczy zatrzymały dla mnie dźwięki miast stare mechanizmy czasu niespodziewanie dotknąłem gwiazd zobaczyłem nowe słońce chwyciłem świata końce zatrzymałem się w wieczności nieśmiertelności
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Przyjemne. Pozdrawiam Przekazywania daru nieśmiertelności życzy - śmiertelny JJK
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Hehehe - dzięki :) Nieśmiertelności śmiertelnym życzy - Nieśmiertelny
Michał Ziemiak Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Świetny, melancholijny wiersz... Obrazy same przesuwają się przed oczami! POZDRAWIAM!
Ania D. Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Panie Arku,super! Bardzo lubię tego typu wiersze,proszę o więcej i życzę nieśmiertelności tego utworu:)
Karol Drzeżdżon Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Bardzo podoba mi się pierwsza strofa aczkolwiek reszta również na wysokim poziomie... pozdrawiam.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ojej, ojej... nie spodziewałem się, że aż tak się będzie podobać :) naprawdę... Dziękuję Wam wszystkim :) Pozdrawiam Nieśmiertelności dla wszystkich! - Nieśmiertelny
Olka C. Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Świetnie sie czyta. Ten wiersz jest...hmm..."plastyczny" to chyab dobre okreslenie:) już od pierwszego wersu wchodzi sie w jakis inny, znany czy nieznany swiat,jednak stworzony przez Ciebie. Ale zła jestem za ostatnia zwrotkę, dokładnie za te rymy. Nie wiem.ale mnie to razi. Pozdrawiam i przypominam, że bez śmiertelności nie ma niesmiertelności.... więc nie badxmy zawsze niesmiertelni;)
Kasia_Szymańska Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Czy napisanie "prószy" z błędem i "nie chcąc" łącznie jest celowym zabiegiem? Tak w ogóle, to już drugi wiersz z "pruszeniem". Tępimy więc dysortografię :) Czy ta zima tak na was wpływa, że wszędzie wam "pruszy" i w każdym wierszu śniegi?
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 6 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Dzięki, nie jestem mistrzem ortografii... a ten wiersz napisałem jakiś miesiac temu, może więcej - kiedy pierwszy raz zaatakowała zima. Pozdrawiam Nieśmiertelności i śmiertelności życzy - Nieśmiertelny i śmiertelny
Rekomendowane odpowiedzi