Anna_M. Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 stoję przy starej omszałej fontannie maluję się impresją w oparach deja vu głeboko oddycham liczbą pojedynczą i idę przez siebie w swój duchowy wir a były doliny baśniowo położone a było siedem dzikich wzgórz a były polany wrzosem fioletowe a były dźwięki najcudniejszych dusz topię spojrzenie w podwodnej twarzy wpatruję się w mojość przysłoniętą chmurą odbija się echem w lustrze dolina we mnie położona bajkowa kraina
Anna Romanek Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Podoba mi się, zwłaszcza pierwsze dwa wersy ostatniej zwrotki. Pozdrawiam
Anna_M. Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Dziękuję i pozdrawiam:)
Ania D. Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Ogólnie dobrze,tylko rytm w ostatniej zwrotcejest trochę chaotyczny.Proponuję też dodać jakiś przymiotnik przed dzikimi wzgórzami w zwrotce drugiej,będzie lepiej brzmiało.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Jedno słowo - świetne. Pozdrawiam Nieśmiertelności z ukochanym życzy - Nieśmiertelny
Anna_M. Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jak się żyje z nieśmiertelnością? :)Dziękuję za przeczytanie i opinię i pozdrawiam.
Luthien_Alcarin Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 hmm....smaczny kawałek:szczególnie pierwsza strofa Pozdrawiam Agata
Rekomendowane odpowiedzi