Marek.zak1 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Ja nie jestem zwykłym zbirem ale żądnym krwi wampirem Gdy się w szyję kłami wbijam, słodką krew z jej ciała spijam i całuję zakrwawiony widząc wzrok rozanielony. Kto doświadczył w życiu tego nie pokocha już innego, a po nocy wyczerpana czeka na mnie już od rana. na wampira, tego złego, ale jakże kochanego. 1
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @Marek.zak1 Wampir też człowiek choć lubi gryźć czasami a że miłość ślepa bywa często tych "gryzajców" kochamy... ;)
Marek.zak1 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I o tym piszę:). Pozdrawiam
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 (edytowane) Raz dla Jej uśmiechu i odmiany Zamiast wampirzego garnituru Batmana przyodziałem łachmany Edytowane 4 Kwietnia 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Rozbawiłeś. Za to serce :)
Rekomendowane odpowiedzi