iwonaroma Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 tak. mogłabym. broniąc swoich dzieci. taka ze mnie suka
Konrad Koper Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? !
iwonaroma Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...
Marek.zak1 Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 (edytowane) W jednym z więzień znajduje się kilkadziesiąt kobiet, skazanych za zabicie nożem partnera. Scenariusz taki sam, długie upokarzanie, bicie, często alko. Wyroki od 8 do 25 lat. Kanał 147/149 Crime investigation. Pozdrawiam. Edytowane 30 Marca 2020 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można go przekroczyć. Ale ja tu mówię o świadomym zabiciu, nie w afekcie. Samo życie. Również pozdrawiam
ais Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 Świadome zabicie, to morderstwo planowane. To gdzie tu napaść na dziecko? Chyba, że masz na myśli zemstę? Ale to dwie różne sytuacje. Ech, dobra już tworzę scenariuszy :) Miłego.
iwonaroma Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem Twoje wątpliwości, bo rzeczywiście działanie ad hoc często podszyte jest emocjami (zresztą sama nazwa... ad hoc ;)) Ale mnie chodzi właśnie o zachowanie świadomości tu i teraz, także w przypadku nagłych wydarzeń, w tym owej napaści. Nie ma tu planowania, premedytacji; nie ma też wściekłości, piany na ustach i zaczerwienionych oczu :) jest świadomość, że taka sytuacja prowadzi do zabicia napastnika, i tyle. Uważam, że nie ma co się certolić ze złoczyńcami :)
Wolnego Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Bo Dzieci powinno bronić się własną piersią.
iwonaroma Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piersią, rękami a przede wszystkim głową :)
Rekomendowane odpowiedzi