Lach Pustelnik Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 W pewnym mieście, położonym nad rzeką Wisła Zwalczono wirusa wodą święconą, przemyconą z Przemyśla, Moc miała wielką, wszyscy starzy jej zażywali A potem szybko do domu Pana po niej wstępowali. A w innym mieście, o nazwie bodajże Żary Zwalczono wirusa stosując starożytne czary Polegało to na robieniu głębokiej lewatywy Zatkane zostały w mieście wszystkie odpływy! 3
Gość Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 @Lach Pustelnik Bo od wieków ludzie łapią się każdego sposobu by nie iść za wcześnie do przysłowiowego grobu... ;)
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Najlepszy jest sposob z Podlasia ich spirystus najlepiej odkaza i w rece gdy skapnie to wetrzesz porzadna trza miec dezynfekcje :D Edytowane 27 Marca 2020 przez Marcin Krzysica (wyświetl historię edycji) 1
Lach Pustelnik Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy wetrzesz w dłonie - jest skuteczny ale nie próbuj w dudę - bardzo bolesny!
Gizel-la Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 Spirytu, drodzy panowie brakuje. Od dawna to wiem. W aptece, miłe dziewczyny, brakuje nawet jodyny. Roztwory alkoholowe, robione czy te gotowe, już dawno nie są w sprzedaży. Zostaje zatem pomarzyć. Lub wszystko - z wyjątkiem twarzy - dokładnie, dobrze wyparzyć. Wrzątkiem polany - gnój zginie. Minie strach, ból i zło minie. 1
Lach Pustelnik Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. polecam saunę, wyparza wszystko również człowieka, bakterii siedlisko...:)) 1
Gizel-la Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 teraz zamknięte dokładnie wszystko sauna siłownia i lodowisko posiadaczką sauny nie jestem, znaczy nie mam jej w mieszkaniu - ku mej rozpaczy
jan_komułzykant Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak głęboka może być lewatywa wie niejaki wojak Szwejk co ukradł psa ciekawe tylko czy alternatywa w płukaniu żołądka jakiś sens też ma. 2
Gizel-la Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 @jan_komułzykant Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomysł genialny, no pewnie, że ma i jakże cenna ta uwaga twa debata naukowców nadal trwa powiedz im, by płukali, co się da
Lach Pustelnik Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najgłębsza z głębokich jest taka lewatywa podczas której w dudę wpływa a z gęby wypływa! i właśnie to mnie zmotywowało do działań szybkich - i tak się sprężyłem że w dzień jedne saunę nad stawem urządziłem!:) 1
Gizel-la Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 (edytowane) Ja nie pójdę Twoją drogą. Sauny zrobić mi nie mogą. Chociaż fajne to narzędzie, choć wirusów tam nie będzie, inny pomysł mam na myśli. Dziś nad ranem mi się przyśnił: gdy do szczepień długa droga, o lek tylko prosić Boga, stwórzmy schemat empirycznie. Zgładźmy wroga mechanicznie! Co powiecie o metodzie, by wirusy topić w wodzie? Edytowane 29 Marca 2020 przez Cor-et-anima (wyświetl historię edycji) 1
Lach Pustelnik Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomysł, rzekłbym (ale nie narzekam!) ryzykowny. Wirus przeżyje zanurzenie, ale co z człowiekiem??? 1
Gizel-la Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 gnoja szybko załatwimy gdy mydełka ciut wpuścimy i człowieka wykąpiemy tylko zgodę wpierw weźmiemy zanurzymy go po buty kąpiel tylko do minuty wyleczony, z mokrym włosem będzie bańki puszczał nosem 1
Lach Pustelnik Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 to mi nawet się podoba jeśli człeka będzie zgoda notarialnie poświadczona i przez księdza dopuszczona ta praktyka. To zabezpieczenie ze względu na Zbawienie Wieczne jest tutaj istotne gdyby biedak - nie daj Boże - zamiast baniek - puścił ducha - a zostawił nam ... Wirusa! 1
Gizel-la Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 zgoda ważna w dokumentach ważna też w eksperymentach nie da się powiedzieć jaśniej że to mam na myśli właśnie bez pomysłów z drugiej strony jak się pozbyć tej KORONY? 1
Lach Pustelnik Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. problem to nie byle jaki zajmują się nim bystrzaki my zaś, co począć możemy? łba KORONIE nie zetniemy...:( niemniej nie ma tego złego - w razie przypadku nagłego zawsze można wiersz napisać i w ten sposób się ... popisać!:)) 1
Gizel-la Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 ja się nie zamierzam chować ja chcę walczyć i ratować tylko muszę się spakować nim przyjadą mnie zwerbować i KORONIE nie dla draki chcę łeb uciąć brzydki taki koniec mój więc byle jaki umrę albo sru...do paki 1
Lach Pustelnik Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 dzielna z Ciebie jest dziewczyna! lecz dla tego sukinsyna nie poświęcaj się tak młodo lepiej zostań... Panną Młodą:)) 1
Gość Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 Haha :-) no i jak Cię Lachu nie kochać :-) nie da się Trzeba :-) Jesteś nie do podrobienia :-),
Lach Pustelnik Opublikowano 30 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem dumny niczym Paw! I w skowronkach mówię: TAK! Oświadczam się wirtualnie (przez wirusa) Kocham - zdalnie!:))
Rekomendowane odpowiedzi