MIROSŁAW C. Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 przy tym zawziętym przeciąganiu tęczy chciałbym nienachalnie przypomnieć żeby ktoś mógł kochać inaczej ja i mi podobni swoje uczucia musimy włożyć we właściwy organ 4
fregamo Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) @MIROSŁAW C. i co Ty masz na myśli...? Proszę o konkretną wypowiedz. Możesz to dla mnie zrobić...? Pozdrawiam...xd Mirek nie wiem czy dłonie to organ...xd Edytowane 26 Marca 2020 przez fregamo (wyświetl historię edycji)
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) @MIROSŁAW C., a zauważyłeś, że mamy znów jedynie dwie płcie? Na koronawirusa chorują jedynie mężczyźni i kobiety. Z tym, że mikrob najwyraźniej preferuje tych pierwszych. Pięćdziesiąt pozostałych płci jakoś gdzieś zniknęło (?). Pozdrawiam Edytowane 26 Marca 2020 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji)
MIROSŁAW C. Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 To satyra, więc co tu tłumaczyć. A tak w ogóle, trochę luzu, nam wszystkim życzę!
Sylwester_Lasota Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślę, że o to będzie coraz trudniej, ale dzięki.
MIROSŁAW C. Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niektórych ze swoich znajomych, już dziś nie poznaję. Dziękuję za komentarze. Waldemar, dziękuję za ślad..
iwonaroma Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To od nas zależy, czy damy się tak uciskać.
Lach Pustelnik Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem czy słusznie, ale podoba mi się:)))
MIROSŁAW C. Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2020 @iwonaroma To co pewne - stare nie wróci. Pozdrawiam. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) Dziękuję.
Czarek Płatak Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 I nie wtykać nosa w kogo kto, jak kocha.
MIROSŁAW C. Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 @Czarek Płatak ... no właśnie. Dzięki za ślad.
Rekomendowane odpowiedzi