Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Iwa-Iwa Opublikowano 19 Marca 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Schizofrenia Czy jest mi z tym łatwo? Żyję jak każdy widzę słońce, oddycham tym samym powietrzem, Może nudzę się troszeczkę. Piszę do was z takim komunikatem, Nie bójcie się nas, My tak jak wy imprezujemy spotykamy się z przyjaciółmi. Czasami są gorsze dni ale to nie prawda, my nie zabijamy my nawet innym pomagamy. Lubię wtulić się w ciepły koc, posłuchać muzyki napisać jakiś miły wiersz. A gdy dostanę serduszko uwierz mi to wtedy najlepszy mój dzień. Edytowane 19 Marca 2020 przez Iwa-Iwa (wyświetl historię edycji) 8
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Witam - niech to będzie twój miły dzień. Pozd.
Iwa-Iwa Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję miło Cię u mnie widzieć w moich skromnych progach pozdrawiam :)
Gerber Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Spodobała mi się Twoja szczerość, jest w tym coś delikatnego, ale poezją bym tego jeszcze nie nazwał. Nie mniej tekst skojarzył mi się z filmem "Tramwaj zwany pożądaniem".
Iwa-Iwa Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To czyli muszę popracować by pisać o chorobie dziękuję :)
Lach Pustelnik Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie musisz, bo to co już napisałaś jest piękne. Ale doskonalić warsztat zawsze należy:) Serdeczności:) LP 2
Tomasz Kucina Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Proszę serduszko, pozdrawiam Ciebie. Piękny wiersz, introtaktyczny bo naturalny - prawdziwy. Super.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Nigdy nie wyjdę poza układ rymów parzystych znam ograniczenia formy jednak gdy czytam wiersze innych chciałbym choć raz wzbić się w górę dlatego wciąż próbuję 1
Iwa-Iwa Opublikowano 19 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za miłe słowa :) Dziękuję jest mi bardzo miło :) Dziękuję, będę pisać :)
Rekomendowane odpowiedzi