Gość Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 (edytowane) wiersz dziś napisać może byle kto wystarczą chęci i gęsie pióro ważne by znalazł się nań czytelnik który to dzieło przyjmie z kulturą kiedy na portal go już wystawisz na żer złośliwej podłej publice smutne że jeszcze nikt cię nie sławi drugim Norwidem czy Mickiewiczem gorzko przeżywasz gorycz porażki łez słonych potok cicho przełykasz tworzysz kolejne liryki fraszki których już nigdy nikt nie przeczyta Edytowane 14 Marca 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Marek.zak1 Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Bogumile, z kultura tez, ale najważniejsze, z zainteresowaniem. Powinien znaleźć coś, co jest dla niego, a nie dla piszącego, ważne i ciekawe. Rynek wszystko weryfikuje, poezję także. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 @Marek.zak1 ja także Marku jestem zwolennikiem weryfikacji wszelkich dzieł artystycznych przez wolny rynek, to najlepszy z rankingów. Wszystkie inne metody oceny są obarczone subiektywizmem.
złote serduszko Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 kocham dzieła artystyczne i te pisane i z dziedziny plastycznych to takie połączenie wybraźni pióro w dłoń i chęć się liczy ...czyż prawda? ..... to już odpowiedź należy do ciebie.Jeśli latam, to wysoko, chcę zostawić po sobie również na twoim profilu . jeśli ktoś chce zobaczyć i zrozumieć sztukę nie może ograniczać się tylko do dwojga oczu . musi wejść w inną przestrzeń i otworzyć oko najważniejsze . trzecie . popraw korone i krocz dumnie << pozdrawiam>> zastwiam również linka do mojego wiersza może nie jest tak ładny jak twój ale zapraszam serdecznie .
Gość Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 @zuzia Bardzo dziękuję za ślad i komentarz, oczywiście zajrzę do twojej poezji, chętnie przeczytam. Co do Twoich przemyśleń, to zgadzam się z nimi. Sztukę trzeba czytać duszą.
jan_komułzykant Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zbyt cienko może lżysz czytelnika? :) 1
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 każdy napisać może wiersz lecz pisać dobrze to jest sztuka możesz mi wierzyć chcesz czy nie że czytelnika wiersz nie szuka bo dobry wiersz jest niczym miód że aż się zaraz chce skosztować ceniąc autora jego trud ludzie pochwały niosą w słowach zaś wytwór który wady ma choć super myśli niesie fraza wzbudza agresję to jest fakt i jest złośliwość w komentarzach ocena wiersza bywa tak że nie ma nic z poziomem jego więc swoje miejsce chyba znasz pisz tak jak umiesz tu kolego pozdrawiam 3
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 Brawo Bogumil i Jacku zawsze celnie i pieknie fantasystcznie :D
Gość Opublikowano 14 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2020 @jan_komułzykant nieco ironii, to nic poważnego;) Dziękuję za piękny komentarz Jacku. Pozdrawiam.
Tom Tom Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 A może Twój wiersz to apel o pokorę do artysty? :) w każdym razie mi się bardzo podoba pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi