Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• ( Chat GPT też czeka na wiosnę wiersz wygenerowany w wyniku bezpłodności Straconego)   Wiosna nadchodzi, zima ucieka, Ciepły wiatr wśród drzew już wieje, Świat się budzi, słońce śmieje, Kwiaty w ogrodach znów zakwitają, Ptaki radosne piosenki śpiewają. Ziemia zieleni się powoli, Wiosenne deszcze ziemię chłoną, Pachnące łąki, ciepłe dni, Wszystko budzi się do życia, Wiosna w sercu nadzieję budzi. Czas na spacery, radość w sercu, Dzieci biegają po błękitnym niebie, Wiosna to czas, gdy świat jest piękny, Z każdym dniem słońce wznosi się wyżej, Wiosna to magia, co w duszy gra.
    • @Leszczym  Na poziomie prozy jest powiedzenie: kto ma dobry bajer, ten rucha za frajer, więc nihil novi. . 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Bardzo proszę o powstrzymanie się od komentarzy ad personam. 
    • nie trzeba wiele by ominąć światło i dalej podążać ślepo potykając się o kłody nie wierzyć że można otworzyć oczy
    • @mariusz ziółkowski Ładnie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @JAPA aa jasne dopiero do mnie dotarlo znaczenie tych słów))) Będę oczywiście, miałem wlasnie takie przemyślenia że  piszemy nie zawsze do szuflady i miło  jest zobaczyć  jakiś komentarz.. Prawdę mówiąc przez chwilę pomyślałem że,mam sobie znaleźć miejsce aby publikować moje wypociny gdzieś indziej hehe ..z tad te znaki zapytania))
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...