Gość Franek K Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2020 Lekko i zgrabnie na ważne życiowe tematy :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Pozdrawiam :)
Gość Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2020 @Sylwester_Lasota tyle kobiet, ale 'warto było', bo co to by było bez nich. Ani początku, że o końcu nie wspomnę. Pzdr
Sylwester_Lasota Opublikowano 10 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda :) Dzięx Wzjm
Czarek Płatak Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Jeśli utrzymujesz z nimi kontakty, to dosyć ryzykowna rymowanka :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 29 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Czarek Płatak, nie wiem czemu, ale jakoś umknął mi Twój komentarz. Kontakty? No cóż, słowa, słowa, słowa. Słowa żyją swoim życiem, a niektóre z nich życie powykręcało do tego stopnia, że czasami trudno w nich doszukać się ich pierwotnych znaczeń. Odpowiem więc tak: staram się. Przeraża mnie jednak, że ta ostatnia, tak bardzo dobija się teraz do drzwi i okien. Z nadzieją, że u Ciebie wszystko w porządku, bo wszyscy siedzimy w tej chwili w tym samym gu... gułagu, pozdrawiam Cię z całą możliwą serdecznością :)
Rekomendowane odpowiedzi