Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Marca 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Pierwszą, jasne, dla mnie była, Ta co w bólach mnie rodziła, wykarmiła, od zła strzegła... Mama, która już odeszła. Zaraz po niej aż dwie babcie pojawiły się na starcie. Pomarszczone niczym jesień... One również już odeszły. Potem przyszła moja żona, ta na zawsze przeznaczona. Chociaż na mnie wciąż narzeka, nigdzie jakoś nie ucieka. I na koniec jeszcze jedna, co uśmiecha się z daleka, na usługach opatrzności już gdzieś na mnie kosę ostrzy. To by było kobiet tyle, a przed resztą głowę chylę i przepraszam, że nie wszystkie mogę wpisać na tę listę. Edytowane 8 Marca 2020 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 12
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, yes! Tym bardziej, że wcale mi się aż tak bardzo do tej ostatniej nie śpieszy. Sama kiedyś przyjdzie . ;) Dzięki, niestrudzony Czytelniku :) Pozdrawiam.
Marek.zak1 Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Lubię czytać Twoje teksty. Są osobiste i jednocześnie uniwersalne. To rzadkość. Pozdrawiam. 1
MIROSŁAW C. Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po prostu, jedwabisty...
Annie Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 No a córek brak? Jak to tak? A gdzie kochanki przyjaciółki koleżanki? Jak to tak? Wszystkie moje kobiety? Ja nie kupuję niestety :))))
fregamo Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 @Sylwester_Lasota o wchodzisz, właziś głęboko xd pozdrawiam
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tego bym nie powiedział, ale... dzięki :)
iwonaroma Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, Sylwester się z nami nie koleguje ;)
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No... córek brak. Kochanek też nie ma. A reszta? Nie moje, stety albo niestety :D :D :D. No i sorry za zawód, ale PL jest niesprzedajny. Jedynie może się pokłonić :) С 8 Марта :)))) Pozdrawiam :) "właziś" mnie się bardzo podoba :))) równiesz pozdrawiam :))) Oj tam, oj tam... koleguje się wirtualnie, ale nawet wirtualnie nie daje sobie prawa do zawłaszczania sobie Waszej kobiecości, więc nie moje Wy, a swoje babki jesteście (tak jak ja swój chłop, mam nadzieję ;)), hi hi ha ha, hi ha! С 8 Марта! Edytowane 8 Marca 2020 przez Sylwester_Lasota (wyświetl historię edycji) 1
fregamo Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 @Sylwester_Lasota po polsku proszę malczyk...xd
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czabyło niezaczynać XD
iwonaroma Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No pewnie, fajny kolega z Ciebie :) To tylko takie troszkę było przekomarzanie :), które u kolegostwa uchodzi :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak myślę.
jan_komułzykant Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyżby to uczucia wyższe wzięły górę czy też Góra kompinuje jak tu iskrę (bożą) zmienić w u-raz ;D Pozdrawiam. 1
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobre :D Bo z "górami" różnie bywa chciało by się czasem wzlecieć już od ziemi się odrywasz a tu Góra nagle gniecie. Dziękuję i również pozdrawiam :) 1
Annie Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja dziękuję. Również pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2020 Witam - tej ostatniej strach się bać... Pozd.
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prawda. Dziękuję i również pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi