fregamo Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 nie udawaj fałszywej troski życie i tak wyprostuje wszystkie dni odbite jęku grymasem pomnożą lata w sny marzyłem kiedyś o domu widziałem przyszłość w gwiazdach dziś strącony samotny przemierzam pustkowie myśli i gdy tak czasem przystaję by złapać oddechu szept gorycz tak dobrze znana przywdziewa twój cień
Marek.zak1 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 Gorycz odrzucenia jest przeważnie następstwem startowania do babki ze zbyt wysokiej półki. Sorry za szczerość.
fregamo Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 Żona xd sory za szczerość...
Marek.zak1 Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myślałem, że to o peelu i przypadku zaobserwowanym, ale jeśli o samym autorze, to się wycofuję. Pozdrawiam.
jan_komułzykant Opublikowano 1 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 "jęku grymasem i "oddechu szept", moim zdaniem psuje cały ten wiersz, nadając mu formę kompletnie odjechaną o zamierzonej. Przynajmniej u mnie inwersje tego typu zawsze wywołują mimowolny uśmiech. Przykro mi, ale tak to czuję, nie poradzę. Uważam, że prosta forma (bez zadęcia) sprawdzi się dużo lepiej. Może następny, pozdrawiam.
fregamo Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 celna uwaga... dziękuję doceniam
fregamo Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2020 @jan_komułzykant tak gwoli ścisłości ja... lubię inwersję... tym bardziej Ci dziękuję
Gość Opublikowano 2 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaznaczony fragment wyjątkowo przemawia. Wiersz pisany sercem, takie czytam po kilka razy i czuję zaangażowanie. Puenta tzw. sprężyna myśli, porusza, nie jest tylko wrzuceniem bukietu do wazonu. Thx Dag Edytowane 2 Lutego 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi