Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

nasza muzyka - org.fm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O jak ja kocham taniec Eleny - moja córka też lubi, bo zazwyczaj trzymam ją wtedy na rękach i się kręcimy, zależnie od tępa i intensywności utworu, tym szybciej

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Annie ale widać wciąż nie wystarczająco regionem dla niektórych purystów

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Jak to u nas w MPK mawiają: pani prowadząca
    • @Bożena De-Tre Widzę,że zeszłaś na Ziemię...to dobrze...potrzebuję więcej informacji do mojego pierwszego dzieła

Co wiemy do tej pory: 1. Bodetrè przeszła literacki chrzest i na dzień dzisiejszy profesjonalną poetką jest...(raczej na plus) 2. Dużo mówi wierszem...(nie wiem czy to przypadłość nabyta, czy pro poeci tak po prostu już mają - do wyjaśnienia) 3. Lubi mówić do bladego świtu...(może skutkować u osób przebywających w pobliżu zaburzeniami dobowego rytmu snu - duża dawka melatoniny powinna rozwiązać problem) 4. Ma problem z doborem garderoby...(nie wiadomo czy rozchodzi się o nadmiar ubrań czy też brak luster w domu - do wyjaśnienia) 5. Robi w budowlance...(prawdopodobnie jako tynkarz...później, na gotowe ściany nakłada substancje różne, w tym również farby, uzyskując tym samym efekt samorealizacji artystycznej - raczej formy wulgarnego graffiti wyklucza się) 6. Ma lęk wysokości...(w sumie każdy ma, w mniejszym lub większym stopniu...nawet Alex Honnold - bez wpływu na publikacje)   Jak zatem widzisz...niewiele tego. Nawet na jeden rozdział nie starczy   P.S. Hmmmm...moja znajoma pani malarka też Gosia, ale nie Kosiec. Widać Małgorzaty tak mają Ciekawe obrazy...ciekawe...
    • @Charismafilos się rozlimerykowaleś :)

Czyli, mniemam - kierowczyni ;)
    • @bronmus45, pozwolę sobie się wtrącić... Nazwa tego działu to: "Poezja śpiewana", a jego opis, to: "Linki do klipów muzycznych, opisy, własne kompozycje, wydarzenia". "Własne kompozycje" są tu tylko jedną z opcji, moim zdaniem. Pozdrawiam.
    • @Leszczym jakiś czas temu oglądałam bardzo często na YouTube  taki kanał  -„ Prometej wyzwolony” o pochodzeniu języków słowiańskich, słowotwórstwu, o słowach jako obrazach, wielowarstwowości języka, ile z jednego słowa można wyciągnąć informacji na temat rzeczywistości, fascynujący temat :) Dlatego jestem trochę uwrażliwiona na to co dane słowo sobą przedstawia.  Muszę wrócić do niego :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...