Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

nasza muzyka - org.fm

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Grahamoza -: jade autem imiotłam wzrokiem litery będę szczeeeerra zapowiada się  Piękny Roboczy dzień

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

” żyrandol sprzedany  „ taki przyszedł sms właśnie Ps skrzydel redbulowych mi nie trzeba-:) Wroclaw pozdrawia  
    • 2 / Zbiór lepszych / ok. 24 V 2022

• Osiem kątów ciszy, jestem sama. Nie ma śmierci, jest szara dama.  Jeźdźcy i trupy i tonąca czerń.  w czoło moje wbity ostry cierń.    Osiem kątów ciszy, znów płaczę. Czy nigdy potem Cię nie zobaczę?  Pustka bezczelna, krew i pył. Tu nic nie ma, będziesz gnił.    Osiem kątów ciszy, prysnął czar.  Śmierć to jednak jest boski dar.  Finito, koniec, pustka, spokój.  Ach Malarzu, uśmierzyłeś niepokój. 
    • @violetta Hahaha

, dziękuję Viola, ale nam słuch muzyczny, więc taki mat w zupełnie płaskim głosie u mnie nie przejdzie a do takiego ten ciężar na wdechu i niewyśpiewane tylko wypchnięte samogłoski... ale dziękuję @Somalija Boję się zakładać słuchawki i współczuję tej dziewczynie z chórku, bo wokalistce muzyka nie przeszkadza i słyszę że ciągnie swoje, ale wokalistka tnie to wszystko
    • @Wiechu J. K. ja najbardziej lubiłam malinówki  Inne jabłka wypadły tą odmianę a szkoda bo były pyszne

Pozdrawiam serdecznie @Poet Ka dziękuję
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...