Pan Ropuch Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2020 Najczystsza poezja w każdym słowie, dźwięku instrumentu, barwie głosu we wszystkim tym!!! Panie Zbigniewie pamiętamy! :D Serwus! Pan Ropuch 1
Magdalena Opublikowano 18 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2020 Dobrze usłyszeć zanim się umrze.
Pan Ropuch Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Rastu tego nie znałem :DDD '65 nieźle :D
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Pan Ropuch Alibabki to właśnie jakby matki polskiego ska tak jak Kazik jest ojcem polskiego rapu :) PS: Panie Ropuchu nie plusikuj, bo zaplusikujemy się na śmierć wklejając klasyki ragusków ;)
Pan Ropuch Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) @Rastu Cóż a to wbrew regulaminowi? W sumie masz rację, żeby nie wskoczyć przez to do rankingu i to bez publikacji wiersza ;) Od tej pory lecą puchary! Pan Ropuch Edytowane 20 Czerwca 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Pan Ropuch W sumie legalne ale wiesz, jak to podsumowała kiedyś ais alias AOU, plusik się należy raczej za coś własnego poza tym ja bym dał plusika każdej muzyce tak nawet disco polo, niechętnie ale to też muzyka :D
Pan Ropuch Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) @Rastu Mam tak samo, AOU może mieć swoje zdanie - ja zawsze miałem takie, jak coś jest darmowe i miłe to po co to kisić jak ogórki w słoikach i uprawiać sztukę pieska ogrodniczki ;) Z uwagi na Twoją uwagę mogę zaniechać tego również bo też mnie nic to nie kosztuje ;) :D Lecą niedoszacowane puchary! Pan Ropuch Edytowane 20 Czerwca 2020 przez Pan Ropuch (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Pan Ropuch W sumie racja, każdy powinien mieć zdanie, które jest odbiciem jego przekonań. Wieczorem powklejam moje ulubione kawałki tz te które pamiętam :D teraz muszę poszukać adresu gdzie mam napisać w końcu egzamin PTE z angola po koronawirusowej przerwie a później idę obalić kilka browarków z bratem :)
Pan Ropuch Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Rastu Założę się, że tego nie słyszałeś :DDD Pan Ropuch
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Pan Ropuch Zdaje mi się że słyszę tam głos Pablo z Vavamuffin ale faktycznie nie słyszałem ;)
Pan Ropuch Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 @Rastu Radio tricolor wciąż nadaje;) Pan Ropuch
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2020 (edytowane) A Very Potter Musical Od kilku lat zaś: Edytowane 20 Czerwca 2020 przez VaruVaeri (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi