Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

nasza muza org.fm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Już widzę, że z zasięgiem będzie ciężko.

Gdybym zupełnie straciła łączność, to nawet Wam kawałka od siebie nie prześlę 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Życzę Wam tanecznego Sylwestra. Szczesliwego Nowego Roku.

Zawsze tym utworkiem go rozpoczynam. Dziękuję za fajowe.sesje muzyczne. 

Edytowane przez Gość (wyświetl historię edycji)
Opublikowano (edytowane)

@Qdi Pudi Dzieciakom internet kradnę, mają lepszy plan

to dopóki mogę...

3 lata temu ost koncert. Bilety na 2020 sprzedały się w 3 min. My tu mamy problem z ticketmaster. Bilety wchodzą potem na alternatywe stronki za 300 % ceny. Tak, czy inaczej już jestem blisko... pertraktacje w toku. Chyba będę jednak i w tym roku.

Teledysk...

Edytowane przez Gość (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Ok, nic mi nie wychodzi. Zasięg nie pomaga. A tyle muzycznych pomysłów było. Jskos tu dziwnie bez Was.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Leszczym   Pomilczmy zatem, bo wobec niemożliwości każde zapisane słowo i tak wydaje się zbędne. :)
    • @Berenika97 No właśnie o to mi chodziło. Nie chciałem mocnego zakończenia, ale kojącego. Zawsze rozszyfrowujesz moje wiersze i to, że je odbierasz słusznie, bardzo mnie cieszy. Wiem wtedy, że nie piszę głupot i wszystko jest w miarę zrozumiałe. Dzięki.  @karenka Dziękuję Pani bardzo. Pozdrawiam. 
    • @Posem   Bardzo dobry wiersz. Najbardziej podoba mi się to, że jest napisany tak prosto, bez niepotrzebnych, wielkich słów, a i tak trafia prosto w serce. Świetnie pokazałeś przejście od pierwszego szoku, kiedy emocje wciąż buzują, do takiej zwykłej, szarej codzienności, jak siedzenie przy herbacie i układanie sobie tego wszystkiego w głowie. Zgadzam się z tezą w zakończeniu - ta ostateczna prawda rzadko krzyczy, częściej jest właśnie taka "zwykła" i pospolita. Super się czytało, czuć w tym tekście dużo autentyczności i takiego naturalnego ukojenia na samym końcu. Świetne! :)
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Berenika97 Trzeba będzie jeszcze raz obejrzeć ten film, również nie pamiętam. 
    • @Leszczym świetne i niepodrabialne... ;) Lubię ten Twój styl... na boczku się uczę go troszkę ;) także pisz!!! a nie milcz ;)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...