Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

nasza muza org.fm

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Przemyslaw Prus
Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

lata 80' a tu takie perły

Opublikowano

@Czarek Płatak cieszę się, że idziecie na ten koncert Czarek. Byłam na Pixies około 3 lat temu. Występowali w pełnym składzie. Teraz walczę o bilet na 2020.

Pearl Jam...marzenie. Może powinnam się udać do Hyde Park.... Sprawdzam zaraz bilety. U nas za to Sun Stroke w czerwcu i Faith no More. W tym momencie marzenia ścierają się z rzeczywistością. Czekałam na nich od x lat. Pozdrawiam 

@Przemyslaw Prus dobre, nawet bardzo

Opublikowano

Ja mam z Roxette bardziej z liceum, ale w tym czasie słucham stinga i bawiłam wie na domowych imprezach. Na kolonie nr jeździłam, bo z pierwszej chciałam uciec:) byłam beksa lala:)

Lata 80 to lata lata i kołek w uszach, muzyka była zawsze wesoła.

Opublikowano (edytowane)

@valeria @valeria o to ambitnie, Sting.  Moja droga muzyczna to New Kids on the Block. Potem Depeche Mode. O kurczę o The Doors zapomniałam, a prowadziłam cykliczną imprezę przez 3 lata...Zgadzam się, że lata 80 te to jednak najlepszy dance epoque... pozdrawiam

Edytowane przez Gość (wyświetl historię edycji)
Gość Przemyslaw Prus
Opublikowano (edytowane)

na próżno szukać tu rocka czy innej mocniejszej muzy. Pionierzy i prekursorzy house/elektro/techno/synthpop i pewnie paru innych. Wszystko osadzone w latach 80' fajnie się szukało tej zajebistej muzy. Kto chce-niech je?!

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Edytowane przez Przemyslaw Prus (wyświetl historię edycji)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...