Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Tectosmith Trzymam za Ciebie kciuki i wysyłam dużo ciepła.  To, że chwytasz się tych pozytywnych chwil, pokazuje Twoją siłę - nawet jeśli Ci się tak nie wydaje. Każdy mały promyk światła ma znaczenie. Wiem czym jest depresja, bo zmagała się z nią bliska mi osoba, trwało to długo ale pokonała "potworzycę". Pozdrawiam serdecznie.  @NatuskaaRozumiem to, napisałam o teorii , a praktyka swoje. Ale mój mąż pracuje w korporacji i robi sobie przerwy - gra na pianinie lub z kumplem w tenisa stołowego. I zawsze tego pilnuje, aby odejść od komputera. Dziękuję za przeczytanie i refleksje. Pozdrawiam. 
    • @Migrena Och, to ja jestem na Twoich lekcjach poezji! Ty tworzysz arcydzieła, a ja się przyglądam i uczę. Jesteś dla mnie inspiracją, a Twoje wiersze mają głębię.  Ale dziękuję za te słowa - są miłe. :) Pozdrawiam. 
    • @StarzecBardzo dziękuję! :)
    • @Robert Witold GorzkowskiBardzo dziękuję! Pozdrawiam. :)  @Gosława Dziękuję za te słowa, też mi się ciepło zrobiło . Jestem pewna, że dla swoich wnucząt będziesz równie wyjątkowa!" @Anna_SendorBardzo dziękuję! 
    • Wiele z tego, co może wyglądać jak błąd, jest tu celowym zabiegiem — rytmicznym, emocjonalnym, czasem symbolicznym. W tym tekście forma oddycha razem z treścią, dlatego pozwoliłem jej być niedoskonałą, tak jak ludzkie uczucie. Żyjemy w chaosie. Oddalem mowe interpunkcją, to nie bledy, to forma mówiona. Gdy mowisz normalnie z kimś, to nie mówisz z przecinkami. To oddaje mowe. Może jakieś literówki są, to faktycznie.  Jednak jesteśmy autorami swojego losu. To TY decydujesz o swoim losie. Zmienne, ktore sie pojawiają w życiu, są częścią chaosu. Chaos da się okielznać, jeżeli świadomie dzialasz i weryfikujesz swoje decyzje, jak i dzialania. W większości przypadków, to ludzki brak konsekwencji, jest wynikiem problemów.  Jednak dziękuję za wypowiedź :) 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...