Ten utwór został doceniony przez użytkowników. złote serduszko Opublikowano 8 Stycznia 2020 Ten utwór został doceniony przez użytkowników. Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 (edytowane) w góry cię kochana mamusiu zabiorę dla ciebie słońce świeci bukiet kwiatów ci wręczę od serca kwiecisty zapach z piany morskiej rydwan się wyłania, afrodytę wiezie ! podam ci karteczkę z napisem kocham cię twój uśmiech jest jak sto pereł biegnących po wodzie Edytowane 8 Stycznia 2020 przez zuzia (wyświetl historię edycji) 8
WarszawiAnka Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 To co z głębi serca jest przeznaczone dla mamy, jest zawsze cenne. Najbardziej podoba mi się ostatni wers. Pozdrawiam 1
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magiczne słowo w pierwszym wersie, na samym początku... Ładnie Zuziu.
BARTOLOMEO Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 8 Stycznia 2020 przez OBOJĘTNY Mnie ta część tekstu zaciekawia. (wyświetl historię edycji) 1
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 @zuzia ostatni wers bardzo mi się podoba.
Gość umbra palona Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 @zuzia to perły mają nóżki....? tekst z takim układem wersów ładnie będzie się prezentować na laurce dla.... "kochana mamusiu" można wymienić na " kochana ciociu, siostrzyczko, przyjaciółko..." i masz prezent na każdą okoliczność. Chociaż ta afrodyta....hmmm...to może i tatuś by się też załapał. Jest tyle tekstów o mamie, dla mamy... dla m. na ich tle twój wypada bardzo bladziutko. Pozdrawiam :)
Paweł Artomiuk Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 @umbra palona no wreszcie bo już myślałem, że tylko ja to widzę 1
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 (edytowane) @umbra palona a ja będę bronić biegnących pereł. Czy istnieją pomarańczowe słonie? ;-) Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Gość umbra palona Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 @Ulk ależ broń Ulk do ostatniej kropli krwi :) W pomarańczowym świetle zachodzącego słońca, słonie mogą być pomarańczowe....przez chwilę :) ale myślę, że nawiązujesz do mojego tekstu " innym razem"....niestety słoń wyciągnięty z kontekstu wiersza, to strzał kulą w płot....Pozdrawiam :)
złote serduszko Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2020 @WarszawiAnka @Dag @OBOJĘTNY @Kot @Ulk @umbra palona @Ulk dziękuję wam wszystkim . czy byście mogli polecić mój wiersz innym użytkownikom ? pozdrawiam serdecznie Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi