Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Rafael Marius Jedyne co mi przychodzi na myśl na Twój koment to uśmiech ;)) @Domysły Monika To spontan, ja nawet nie do końca rozumiem co przemyciłem a co nie. Ale wiem, nauczyłem się, że życie musi smakować. Bo inaczej przestaje być życiem. A smaków jest sporo... smaki są różne... ale to tylko teoria w sumie z drugiej strony...
    • @mariusz ziółkowski @mariusz ziółkowski Też myślałem o startach w zawodach weteranów, ale po kilku treningach zacząłem odczuwać stawy i ścięgna i sobie odpuściłem.
    • @ViennaP   Nie wnikam w formę białego wiersza - lirykę, jednak: czytam tak...   I właśnie spójrz: to ja ta - burza i tęcza i łza i łza i łza    i wiatr i deszcz i wiatr i ten gorzki już śmiech i świat    mam u stóp i sama idę  donikąd już idę i idę i idę    w stronę wyblakłych gwiazd - to twój i mój dom - życia zjazd,   jestem słońcem we włosach - to ja i suche łzy w oczach    i marzenia pogubione w snach i motyl w dłoni i wielki strach    i tamten rajski ptak - to ja ta i cichy już znak -    idę donikąd już  uparcie w stronę róż...   I to by było na tyle...   Łukasz Jasiński 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

obraz wygenerowany przez AI, pod moje dyktando, sztuczna inteligencja dołożyła wszelkich starań i tak to wyszło, za czwartym podejściem...  
    • @ViennaP   Bo nie żartuję, proszę pani, niech pani rzuci okiem na - "Tajny Ruch Oporu" i "Sagę" i "To już wiek" - przed chwilą opublikowałem.   Łukasz Jasiński 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...