staszeko Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2023 (edytowane) Wszyscy chłopcy i dziewczęta Chłopcy i dziewczęta w moim wieku Spacerują razem ulicami Chłopcy i dziewczęta w moim wieku Wiedzą co być szczęśliwym znaczy Oczy wpatrzone, ręce złączone Zakochani bez potrzeby jutra A ja chodzę sama ulicami, zagubiona dusza Sama jedna, przez nikogo nie kochana Dni są jak noce O każdej porze Bez radości, tyle nudy Bez szeptu twego: „kocham”. Edytowane 23 Marca 2023 przez staszeko Add lyrics. (wyświetl historię edycji) 1
staszeko Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2023 Woskowa laleczka, dźwiękowa laleczka 1
Arsis Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2023 A tu w wykonaniu brazylijskiej pieśniarki Maysy Figueira Monjardim 1
Arsis Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2023 @violetta nie ma za co, do usług, szanownej Pani 1
Arsis Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2023 @violetta dla mnie? myślałem, że dla wszystkich
Nefretete Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2023 (edytowane) @violetta -:)) Natrojowo, romantycznie i falami zalewająco Pozdrawiam ******************************************** Skoro po francusku, to przesyłam to -:) Edytowane 6 Listopada 2023 przez Nefretete (wyświetl historię edycji) 1
Father Punguenty Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2024 @violetta to takie francuskie : Jesteś szalona, mówię ci,.... etc.. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1
Rekomendowane odpowiedzi