Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 (edytowane) ma gdzieś wspomnienia mówi nie chcę powrotu łez nie patrzy za siebie boi się że nie da rady wie że los zadrwił z niego - ukradł ich sens dlatego ich unika nauczył się bez nich żyć Edytowane 21 Grudnia 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 @Waldemar_Talar_Talar może lepiej by brzmiało, gdybyś Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napisał, ukradł ich sens,(tych wspomnień). Tak przynajmniej mi się wydaje Waldku. Z kolei, potem w następnych wersach musiałbyś zamienić " ich", żeby uniknąć powtórzeń. Ten 'sens' jest trochę zawieszony w próżni. Poza tym smutno, jak lubię Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 21 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 @calluna - witaj - zobacz teraz - myślę że jest dobrze. - dziękuje za przeczytanie i podpowiedzi. Pozd.
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 @Waldemar_Talar_Talar na pewno wrócę i postaram się coś sensownego poradzić. Pozdrawiam
kot szarobury Opublikowano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2019 Witaj Waldemarze. Za dużo w moim odczuciu zaimków.ich sens w następnym wersiedlatego ich unika a dwa wersy dalej nich żyć . Próba innego opowiedzenia jest wyzwaniem jakimś lekiem może byłoby rozdzielić tę falę zaimków dlatego wspomnień unika. Pomyśl. Pozdrawiam
złote serduszko Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 Oooo !! jaki piękny wiersz . Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam zk
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie twoje podobanie - dziękuje i życzę udanych świąt.
Rekomendowane odpowiedzi