Czarek Płatak Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam takie samo podejście. Zimny deszcz najgroszy, brrr Pozdrowienia Dziękuję, dziękuję. Wiesz, ja zawsze na straży :) Serdeczności! Miło mi gościć i wierszem uraczyć :) Ktoś musi ;) Salute!
złote serduszko Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 fajny wiersz życzę dużo śniegu pozdrawiam zk
Czarek Płatak Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, choć na śnieg raczej nie ma szans. Pozdrowienia! 1
złote serduszko Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 @Czarek Płatak każdy ma swoje marzenia i pragnienia
Czarek Płatak Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No jasne! Życzę Ci spełnienia Twoich!!!
Czarek Płatak Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2019 @Tomasz Kucina, @beta_b Dziękuję 1
Nata_Kruk Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2020 .... zajrzałam, bo ciekawa byłam, czy napisałeś "grudzień". Jest.! Grudzień do grudnia w ostatnich latach bardzo podobny, jeśli mówić o aurze za oknem... ale w Twoim, dodatkowo.. spływają anioły... niech płyną, zawsze.. Pozdrawiam z Nowym Rokiem... :)
Czarek Płatak Opublikowano 9 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej Dziękuję i Tobie również samego Dobrego w Nowym Roku. Niech spływają z nieba jak najgęściej ;) 1
Rekomendowane odpowiedzi