Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Historia edycji

Należy zauważyć, że wersje starsze niż 60 dni są czyszczone i nie będą tu wyświetlane

Nie ma edycji historii do wyświetlenia lub ten wpis był edytowany przez moderatora.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @violetta   I zapewniam panią: mam bardzo ogromną wiedzę - jestem byłym pracownikiem Archiwum Akt Nowych i miałem tam szkolenie z Obrony Cywilnej, także: ukończyłem kurs archiwalno-kancelaryjny z oceną dobrą, dajmy teraz przykład liczb:   - przed Drugą Wojną Światową Polaków było około - 36 000 000 - w tym około - 1 000 000 - Polaków pochodzenia żydowskiego i około - 230 000 - polskich obywateli wyznania mojżeszowego,   - po Drugiej Wojnie Światowej Polaków było około - 24 000 000 - w tym około - 150 000 - przesiedleńców z Kresów Wschodnich,   - w Niemieckim Obozie Koncentracyjnym Birkenau-Auschwitz - zostało zamordowanych metodą przemysłową około - 1 200 000 - ludzi i w tym około - 800 000 - żydów,   - Polacy uratowali (w tym moi przodkowie) podczas Drugiej Wojny Światowej około - 600 000 - żydów z całej Europy, a zginęło (Polaków) około - 5 400 000 - w tym około - 700 000 - Polaków pochodzenia żydowskiego,   - natomiast: od Rewolucji Październikowej do Rewolucji Solidarnościowej - zostało zamordowanych około - 30 000 000 - SŁOWIAN!   I to są liczby szacunkowe: nigdy nie ustalimy dokładnej liczby HEKTABOMBY LUDOBÓJSTWA DWUDZIESTEGO WIEKU, natomiast: łatwo znaleźć źródło wyżej wymienionego ludobójstwa - to angielska Grupa Milnera (lud anglosaski) i Niemcy (lud anglosaski) - byli tylko narzędziem, dalej: swoje źródło dochodów Międzynarodowa Organizacja Syjonistów miała w angielskich bankach i z tego powodu było możliwe z angielskiej koloni (Palestyna) wydrapać kawałek ziemi dla nowego państwa po Drugiej Wojnie Światowej - Izraela i co teraz Izrael robi z Palestyną?   Dla odmiany: twórcą ludobójczej ideologii komunistycznej był niemiecki żyd - Karol Marks - zrobił on syntezę Talmudu z Nowym Testamentem Pisma Świętego, a Włodzimierz Lenin przehandlował wyżej wymienioną ideologię na teren słowiańskiej Rosji (Cesarstwo Rosyjskie) i wiadomo co było dalej...   A największym rewizjonistą Holokaustu jest nie kto inni jak Anglik - David Irving.   Jeśli chodzi o prawników, to: to - osoby, które ukończyły studia prawnicze i są bez aplikacji zawodowej, a najwyżej w hierarchii prawniczej jest sędzia, prokurator i notariusz, najniżej - komornik, dlatego też: żaden prawnik nie wygra z oświeconym filozofem - po prostu ze mną...   Łukasz Jasiński 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

aż by się chciało dodać, że księżyc trwa pośrodku :)   czas nie wypadł z rąk  bo ktoś to napisał a czas wciąż tworzy coś spijając deszcze lipca   pozdrawiam
    • @Berenika97 Kochające serce...                           jak nożem w osierdzie!
    • @Łukasz Jasiński ty to masz szczęście do służb:)
    • @Leszczym nie dam się sprowokować -? 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...