Lahaj Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 (edytowane) odzobaczenie okna podobne do oczu, które patrzą aby nie myśleć - E.A.Poe gwałcony przez oko lewe drętwiałem leżąc skulony w kłaczek nic nieznaczący paproch próbowałem ustawić ostrość widzenia niestety w tym domu było dużo okien światło docierało z różnych stron gwałcony przez oko prawe moje dominujące broniłem się zasłaniałem okna na zewnątrz i okna na siebie słabłem w środku ale obrastałem łuską w końcu mogłem wypełznąć ze światła żyję w mroku od lat a wspomnienie światła wciąż mnie rani Edytowane 27 Stycznia 2020 przez Lahaj (wyświetl historię edycji) 1
Paweł Artomiuk Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2019 Ciekawy tekst, podoba się.
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Coś bym tam powycinal ma potencjał być takim tekstem lightowym albo raczej tak napisane jak pisze kolega wyżej tylko ciut trzeba by było skalpelem i nićmi ;)
iwonaroma Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Tylko motto (zostało zgwałcone)
Lahaj Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) @iwonaroma cieszę się ze się nie podobało Edytowane 13 Grudnia 2019 przez Lahaj (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wierzę :) choć jest to możliwe ...
Lahaj Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 @iwonaroma widzisz ... bo lepiej jest gdy się nie podoba niż gdy przechodzisz obok obojętnie. Zatem pozdro 666
iwonaroma Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdro 999 ;)
Lahaj Opublikowano 13 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2019 (edytowane) @light@calluna dzięki :-) pomyślałem sobie ze napiszę o tym jak się czują stwory z głębin rowu marjańskiego gdzie światło musi ranić albo z dna jaskiń np taki golum ;-) Ale tez może być to historia która przydarzyła się dziecku które niechcący cos zauważyło co je na zawsze ukształtowało. Edytowane 30 Grudnia 2019 przez Lahaj (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi