Gerber Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Grawitacja kobieta upadła i nie chce się podnieść kompleks niższości którego się nabawiła słuchając głosu matki jesteś do niczego wywołał powstanie czarnej dziury pochłaniającej każdą długość mrocznych fal kobieta upadła i nie chce wstać z kolan w tej pozycji wyczuwa najmniejsze skrzywienie dumnie stojących członków wyższych sfer Edytowane 9 Grudnia 2019 przez Gerber (wyświetl historię edycji) 4
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Bardzo mocny tekst Powiedziałbym że na granicy wulgarności i sztuki Fajny
Gerber Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dzięki Gosławo za komentarz, tak na granicy, ale w tym przypadku wulgarność ma swe uzasadnienie. No i jest jeszcze coś, kosmos i jego prawa, ostatnio staram się je porównywać z człowiekiem, mam jeszcze kilka pomysłów.
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 @Gerber tak wiem że wulgarność uzasadniona Mięsisty męski tekst Tylko nie wiem czy wszystkie kobiety z takim spokojem do niego podejdą :-)
Paweł Artomiuk Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dobry, dający do myślenia 1
Gerber Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zapewne nie, przedostatni wers podejrzewam będzie drażnił, jakbym go usunął to tekst dalej by zachował ciągłość, ale nie usunę, bo pewna pani, nie będę mówił jaka, wtajemniczyła mnie w pewne postrzeganie, znane tylko nielicznym panią. Niestety muszę wierzyć jej na słowo. @light Dzięki. 1
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 @Gerber @Gerber No skoro Pewna Pani wtajemniczyła to trza zostawić :-) :-) :-)
Gerber Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 @Gosława zapominam o tym szczególe, trochę potrwa zanim wejdzie mi w krew.
iwonaroma Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Dołączam do spokoju Gosławy :) Dla mnie ten wiersz nie jest wulgarny, lecz gorzki i bardzo, bardzo smutny. Chyba masz byka, powinno być 'czarnej dziury pochłaniajacej' - czy tak? 1
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Nie bardzo rozumiem O jakim szczególe piszesz Boź jestem dziś średnio rozgarnięta :-)
Paweł Artomiuk Opublikowano 9 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 (edytowane) Napisałem dobry, a tak naprawdę jest bardzo dobry. Sztos. Edytowane 9 Grudnia 2019 przez light (wyświetl historię edycji) 1
Gerber Opublikowano 9 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2019 Oj, dobry też dobry, fajnie, że się podoba. Ostatnio lubię te fizyczne określenia wtłaczać w rzeczywistość bardzo przyziemną.
Rekomendowane odpowiedzi