Lahaj Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) jak zostanę świętym wyniosę myśli w torbie na śmieci wybrany jak żagiel bez łopotu oddam się na wiatr bo przecież nie mam zbyt wielu szans oprócz tego jednego gówno życia wysprzątam wszystkie zakamarki w głowie lśniący jak kryształ bez ambicji rozdam swój czas przecież jest coś na czym mi szczególnie zależy gdy skończy się czas rozebrany do szkieletu wyjdę na mróz zaśpiewam i zatańczę jurodiwym głupcem nie rozłożę się odwiedzę cię ilekroć mnie wspomnisz Edytowane 4 Grudnia 2019 przez Lahaj (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 Jednak nie wierzę :) (tytułowi)
Lahaj Opublikowano 4 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 @iwonaroma i słusznie i słusznie
Paweł Artomiuk Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 "wyniosę myśli w torbie na śmieci wybrany jak żagiel bez łopotu oddam się na wiatr bo przecież nie mam zbyt wielu szans oprócz tego jednego gówno życia" Ostatni wers mz zbyteczny "wysprzątam wszystkie zakamarki w głowie lśniący jak kryształ bez ambicji rozdam swój czas przecież jest coś na czym mi szczególnie zależy gdy skończy się czas" Słyszę wiatr - szans - czas... Powtórzenie czas jednak wybija, ogólnie trzeci wers słabszy i tu bym szukał zmiany Lubie Cię czytać, świętym może nie będziesz ale poetą, dobrym poetą, bardzo możliwe, że tak Pozdr.
Gość Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2019 @Lahaj kilka perełek tu zapisales. Brawo Czytałam Twoje wiersze kilkakrotnie, za każdym razem, gdy tu wracam, wychodzę z czymś nowym Dobrze piszesz Lahaj, widać że lewa i prawa dotlenione Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Lahaj Opublikowano 5 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest mi niewymownie miło tym bardziej ze do pisania wróciłem po prawie 15 latach i dlatego tez czasu na zostanie dobrym poetą :-) mam mniej @calluna bardzo dziękuje za tak miła opinię i za to że mnie odwiedzasz. pozdrawiam Was
Rekomendowane odpowiedzi