W_ita_M. Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) (akrostych) Fantazję znowu mam od rana, I co z nią zrobić - tego nie wiem. Lato umknęło, wszędzie jesień, I dziwnie lśni kałuża mała. Życie jest warte blasku słońca... A dzień woalka chmur przesłania. Natchnienie w filiżance drzemie, Kawa smakuje w niej wybornie, A na dnie nutka zadźwięczała... - 2019 - Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 30 Listopada 2023 przez M_arianna_ (wyświetl historię edycji) 5
Jacek_Suchowicz Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 Kradnąc złocisty potok marzeń, Antrakt w kreacji. Myśli wartkie Wzmogła mnie chętka na herbatkę Yunnan. Już w kubku sobie parzę pozdrawiam 3
WarszawiAnka Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 Sympatyczny i aromatyczny. :) Pozdrawiam
W_ita_M. Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 (edytowane) @WarszawiAnka Dziękuję. A masz swoją ulubioną kawę? Edytowane 3 Grudnia 2019 przez ~Mari_nna~ (wyświetl historię edycji)
WarszawiAnka Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bardzo rzadko kawę pijam. Ale bardzo lubię zapach. :)
złote serduszko Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 ładny utwór dodaje go do wierszy które mi się podobają
W_ita_M. Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) WarszawiAnka Iwonaroma Zuzia Pia Miło, że czytałyście, i że też lubicie z filiżanki :) Pozdrawiam Andrzejkowo, I dziękuję wszystkim za polubienia :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 18 Stycznia 2020 przez ~Mari*anna~ (wyświetl historię edycji)
W_ita_M. Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @zuzia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, dziękuję :) Zastanawiałam się dość długo, Ale może wystarczy "Woseba"?
WarszawiAnka Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W tytule?
W_ita_M. Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @WarszawiAnka W praktyce :)
W_ita_M. Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2020 (edytowane) MK_CAFE też. - przy piosence. Edytowane 2 Lutego 2020 przez ~Mari*anna~ (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi