Lahaj Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) moja poezja nie pierdoli o moja poezja pierdoli opór nie jest wskazany teraz rozluźnij się i czekaj być może nie od razu poczujesz ten rodzaj napięcia wiedz jednak że zaraz cię włączę ciekawość zawsze wygrywa gdy już to poczujesz będzie za późno ulegniesz mój ptysiu to jest pułapka jak niebo nad nami przelecisz iskrą i zgaśniesz jesteś tylko białkiem podłączonym do baterii i właśnie skończyłem w tobie Edytowane 24 Listopada 2019 przez Lahaj (wyświetl historię edycji) 2
workingclass Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 (edytowane) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy to literówka czy artysta tak chciał? Edytowane 22 Listopada 2019 przez workingclass (wyświetl historię edycji)
Lahaj Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 @workingclass literówka, fenks.
iwonaroma Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 czekaj - lahaj jakiś taki megalomański ten wierszyk
Paweł Artomiuk Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Podoba się jest jednak jedno ale "że jeńców nie biorę" to jest np. słabe, wtórne i nie twoje Zestaw to teraz z: "jesteś tylko białkiem podłączonym do baterii" To jest twoje i fajne Próbuj tak żeby w tekście było więcej twojego bądź samo twoje a będzie git. "skończyłem w tobie" To też fajne ale chyba już gdzieś widziałem coś podobnego, nie podam przykładu bo nie pamiętam. Ogolnie jestem na tak :-) 1
Lahaj Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo:-) Wyszła po bułki po seksie zgłodniała coś za często masz racje ;-)
Annie Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak myślałam.
JWFA Opublikowano 22 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 Fajne, roześmiałem się na koniec
Lahaj Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2019 @Jakub Adamczyk dzięki
Rekomendowane odpowiedzi