Niewygodna Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2019 zatraciłam się w zgiełku miasta szybkości życia brakowało mi czasu aby się zatrzymać otworzyć oczy przejrzeć błądziłam po uliczkach zwiedzałam zaułki aż wylądowałam w rynsztoku złożonym ze strachu i wyrzutów sumienia byłeś też tam nie ma na świecie większej od twojej cierpliwości do podnoszenia mnie z upadku 2
Niewygodna Opublikowano 20 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak właśnie miało być. Z głębi serca, bez zbędnych słów i rozbudowanych metafor. Dziękuję za wizytę, komentarz i reakcje. <3 Ślę pozdrowienia :)
Deonix_ Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2019 Prywatnie wycinam sobie ten "zgiełk miasta" i "szybkość życia", to takie pospolite wyrażenia. Reszta mi nawet pasuje. Ładne zakończenie. Pozdrawiam, D.
Niewygodna Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2019 @Deonix_ oczywiście, każdy czyta prywatnie. Dziękuję za obecność i komentarz. Pozdrawiam :)
Niewygodna Opublikowano 27 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2019 @Ulk dziękuję bardzo za zatrzymaniem się przez chwilę również nad moimi utworami. Serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi