Joachim Burbank Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) jestem patronem medialnym opowiadań które snujesz w długie powolne wieczory przy rozpalonym kominku przemyśl i powiedz jak to jest być w stanie idealnym zbyt ciężko napisać tych kilka słów które klinem między nami niewypowiedziane od lat Edytowane 15 Listopada 2019 przez Joachim Burbank (wyświetl historię edycji) 1
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2019 Dobrze znowu widzieć twoje pióro Tylko mam pytanko czy nie lepiej brzmialoby Przy rozpalonym kominku
Paweł Artomiuk Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 (edytowane) Nie podoba mi się rym medialnym - idealnym, a gdyby tak wyrzucic jedno z tych słów? jestem patronem opowiadań które snujesz w długie powolne wieczory przy włączonym kominku przemyśl i powiedz jak to jest być w stanie idealnym W ostatniej strofie jest coś nie tak, tu chyba powinna być nieco większa korekta hmm "a może ciężko zbyt (może zbyt ciężko) napisać tych kilka słów które klinem między nami niewypowiedziane od lat" (zmieniłbym chyba kolejność) może zbyt ciężko napisać kilka słów niewypowiedzianych od lat Wczesniej masz przemysl i "powiedz"tu zaś jest nagle mowa o pisaniu Może to warto jakiś inaczej połączyć? Czyli tak: przemyśl jak to jest być w stanie idealnym a może zbyt ciężko wypowiedzieć te kilka słów które klinem między nami Oczywiście to tylko luźne propozycje zmiany. Pozdr. Edytowane 15 Listopada 2019 przez light_2019 (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Łeeeeee, elektryczny kominek
Joachim Burbank Opublikowano 15 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za czytanie i sugestię:-) Dziękuję za wnikliwe czytanie i wartościowe podpowiedzi:) Już nie;-);-)
Gość Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Z przyjemnością przeczytałam :-)
Joachim Burbank Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za przyjemny komentarz:)
Rekomendowane odpowiedzi