iwonaroma Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 (edytowane) nad ogniem zniczy skrzypek rozgrzewa dłonie przedziera się mgła Edytowane 17 Listopada 2022 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
duszka Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne, wyraziste, budujące nastrój obrazy, ale dla mnie trochę za mało się ze sobą łączą... Podam przykład takiego złączenia: nad ogniem znicza skrzypek rozgrzewa dłonie rozsnuwa się mgła Pozdrawiam :)
iwonaroma Opublikowano 31 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację Duszko, teraz widzę to oderwanie zbytnie pierwszego wersu. Gdybym skorzystała z podpowiedzi (pięknej :)) jedna trzecia haiku nie byłaby moja :) ponadto...ten skrzypek rozgrzewał dłonie grą...na skrzypcach :) Jeszcze to wszystko przemyślę. Również pozdrawiam. 1
iwonaroma Opublikowano 31 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 ‐‐----------- Jednak skuszę się na propozycję Duszki bo nie mam na ten moment żadnego własnego pomysłu :( Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi