Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 nie wkurwiaj się człowieku po co ten cały bunt i tak się uśmiechniesz po kiego Boga drażnisz przecież i tak z nim nie wygrasz bądź po prostu tylko sobą nie rób z siebie małpy swój bagaż na swoich plecach nieś nie opluwaj go nie denerwuj nim innych nie podstawiaj nogi pozwól im śnić 5
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 29 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 @iwonaroma - witam - dziękuje za przeczytanie i ciepły głosik. Ciepłej nocy życzę.
Paweł Artomiuk Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2019 Jak ja kocham takie proste podejscie... Coś czuję że osobie z depresją kupiłbyś pączka i stwierdził że jest po sprawie. 3
Gość Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 @Waldemar_Talar_Talar uspokajają mnie Twoje wiersze. Dziękuję
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dzięki ze zajrzałeś. Pozd. @Dag - miło mi że tak odczuwasz moje pisanie - dziękuje. Zdrówka życzę.
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 @Waldemar_Talar_Talar Ale o jakim to bogu? Bogu jako dogmacie, konstrukcie umysłowym? czy Bogu o którym wiele by można nie-powiedzieć?Ja uważam, że mówienie do Boga jest wątpliwe, ale do ludzi można... 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - ciekawe to co napisałeś - zastanawiające ale jak widzę i szczere - szanuje to... Dzięki za odwiedziny - zapraszam do kolejnych. Pozd.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 @Natuskaa - dziękuje serdecznie. @Mateusz Wojciechowski - dzięki za głosik.
Deonix_ Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 Już tu się kiedyś wypowiadałam, że emocje nie są logiczne (z naszego punktu widzenia przynajmniej) i nie muszą być. Nie należy na siłę ich tłumaczyć ani tłumić. Takie pytanie - "po co ten bunt?", "po co się denerwujesz?", "co to da?" wywołuje u mnie tylko jeszcze większą wściekłość. Już nie wspomnę, że jak słyszę od postronnych skierowane w stronę np. osoby pogrążonej w żałobie słowa - "uśmiechnij się!", to nóż mi się w kieszeni otwiera i mam ochotę prać po pysku. W związku z powyższym - wiersz zdecydowanie nie dla mnie. Ale pozdrawiam mimo to, D. 3
iwonaroma Opublikowano 30 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda, że takie pytania mogą nic nie dać, mogą też eskalować problem. Ale warto je zadawać, a nuż znajdzie się jeden :) , którego pytanie poruszy.
Paweł Artomiuk Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 @Deonix_ mam dokładnie tak samo.
iwonaroma Opublikowano 31 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2019 Czyli...dla niektórych pączki, a dla innych baciki...
Czarek Płatak Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 A ja jakoś od dziecka w*rwiony na zastałą rzeczywistość. Już się tego nie wyzbędę. Pozdrawiam Waldku
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dziękuje za szczery komentarz - cenie to. Pozd.
Koziorowska Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Kilka głębokich oddechów i na pewno będzie dobrze. :) Pozdrawiam ciepło w ten szarobury wieczór.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam - dobra recepta - dziękuje za czytanie oraz głosik. Dużo miłego życzę.
Rekomendowane odpowiedzi