Gość Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2019 (edytowane) wkrada się miasto światłem w czarną zatokę - harem księżyca Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 27 Października 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Ast Voldur Opublikowano 27 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2019 Bardzo dobre moim zdaniem.Zdjęcie obrazuje zapis idealnie.Pozdrawia nie zawsze sympatyczny :)
Gość Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 (edytowane) Wiesz Ast, to był naprawdę ten moment. Tak, jak Ci pisałam, bez linii produkcyjnej przy biurku... podejmuję nowe próby Haiku. Korci mnie to bardzo, z racji zawodu jestem z przyrodą za pan brat.... Dziękuję za komentarz Edytowane 28 Października 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 @Jacek_K @Jacek_K niczym sutener.... księżyc zaa rogu Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
iwonaroma Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 Przemawiające :) bardzo
Gość Opublikowano 28 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2019 @iwonaroma Iwonko cieszę się bardzo. Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi