Coolt Opublikowano 25 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Chcę pamiętać Rejs wturlanych w siebie ramion rozpachnioną łąkę kwitnącą w kolorze pełnym obaw Naszyjnik z gęsiej skórki po spotkaniu chętnych warg i kuszące mruczenie Zaćmienie słońca snopem ciemnych kłosów i łaskotanie podbródka rozgrzanym powietrzem Wilgotną wspinaczkę aż do nabrzmiałych czerwonych szczytów Wykrzyczane szczęście i błogą świadomość Boga w naszej miłości Chcę pamiętać bo to była wyjątkowo piękna projekcja marzeń
Iris_IK Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 "wyjątkowo piękna projekcja marzeń" naprawdę!!! i podana uroczo dzięki I.
Luthien_Alcarin Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 lirycznie i uroczo.. + Pozdrawiam Agata
Michał Kowalski Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 przyznaję - spodobał się:) może i trochę za słodko... ale + (proszę, tylko zrób coś z "kusząco zachęcające" ) serdecznie pozdrawiam miś
Coolt Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Iris i Agato:cieszę się że się Wam spodobał. Szkoda może,że poza lirycznością i ciepłem nie ma w nim za wiele treści,poza może jedną puntą :) Misiu:mam coś zrobisz,piszesz... jakieś sugestie? :) Pozdrawiam serdecznie Coolt
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 "kusząco zachęcające" - dwa razy o tym samym, no i nie brzmi to za dobrze.
Coolt Opublikowano 26 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Wziąłem się do roboty :) Zmieniłem 80% tego wiersza, ale dzięki temu jestem o te 80% bardziej z niego zadowolony Bardzo jestem ciekaw, jak Wam się teraz będzie czytać :)
Michał Kowalski Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest progres... tylko czemu nie napisałeś tak od razu? :) pozdrawiam
Iris_IK Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 A ja myślę, że ta pierwsza myśl była świeża i ciepła...teraz ten przekaz jakiś mocno ugrzeczniony mi się wydaje, to takie moje wrażenie Dzięki I.
Coolt Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym powiedział że raczej mocno ugrzeszniony ;) Wilgotną wspinaczkę aż do nabrzmiałych czerwonych szczytów Wykrzyczane szczęście -> tego nie było wcześniej i zapewniam że nie chodzi tutaj o nic grzecznego :) Pozdrawiam ciepło Coolt
Iris_IK Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 Widzisz to co jedni postrzegają, jako grzeszne , ja odbieram jako grzeczne... Dla mnie grzecznie uładziłeś tutaj wszystkie myśli...i nie mają już tej świeżości. Powstało coś innego, bardziej przemyślanego. Wiersz -erotyk soczysty, ale pisany już po chwili zastanowienia się, więc emocje nabrały dystansu. Oczywiście przeróbka też mi się podoba! Pozdrawiam I.
Rekomendowane odpowiedzi