Gość Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) ta przestrzeń wypełniona jest moją historią zamkniętą w niewidzialnych granicach ścieżką nowej mentalności gdzie cząstką mnie rozpylam marzenia o mieście którego nie widzę buduję solidny fundament potem kolejne piętro czerpiąc siły z krętych rzek do poznawania siebie mój świat to kraj gdzie serce moje bije mocniej gdy o tamtym mówię to powietrze którym oddycham żyję pomiędzy nimi i obu naraz mieć nie mogę chłonę jestem przestrzenią Edytowane 26 Października 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 @Kot tak, to taki uproszczony zapis tego, jak to jest żyć w dwóch równoległych światach i być szczęśliwym. Dziękuję za komentarz. Pozdrawiam
Paweł Artomiuk Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Wydaje mi się że "nieograniczoną" jest zbędnym dopowiedzeniem podobnie jak "marząc o i nnym". Taką Cię lubię Dag. Pzdr.
Gość Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 @light_2019 super podpowiedź,podpis pod wierszem.... imię i nazwisko jestem swoją przestrzenią
iwonaroma Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Szczery, serdeczny przekaz. Nie wiem, wydaje mi się, że w wersie "na solidnym fundamencie " łamie się rytm, może go skrócić, np. "mocnym fundamencie" - choć to trochę inne znaczenie.. Pozdrowienia
Nata_Kruk Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 Ta przestrzeń, to bycie jednocześnie i tu i tam. Tak mi się to układa. Jest pewne zderzenie, ale uważam, że powinnaś przyłożyć się bardziej do lepszej wersyfikacji , bo "rwiesz" nieraz myśl, przerzucając niżej słowo, które, mogłoby być w jednej linii... np. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... następne, to.. "wydeptaną" Zapisane jak u Ciebie nie pasuje, bo samoczynnie 'wpada mi'.. wydeptanych... łączę z "granicach", a wiem, że to do "historią". itd... chyba nie zagmatwałam... Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2019 @Nata_Kruk @Nata_Krukpozmienialam za Twoją namową... łudząc się, że jest o naparstek lepiej, dziękuję.
Annie Opublikowano 23 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2019 Wiersz ma myśl. Dla mnie trochę rozgadany :) ale ma potencjał. Przede wszystkim przebija z niego pewna nostalgia i wrażliwość. Chciałam ci trochę pozmieniać... ale może lepiej nie :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu masz literówkę i mój, moje, w dwóch wersach to trochę za dużo. 1
Gość Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2019 @Annie_M @Annie_M Popracuję nad nim Annie, dziękuję za pomoc.
Czarek Płatak Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Zdaje się, że mamy kolejny wspólny mianownik. Pozdrowienia z środkowej Anglii :)
Gość Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 @Czarek Płatak wyspiarze...coś w tym jest Czarek
Jan Paweł D. (Krakelura) Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisałbym: z krętych rzek czerpiąc siły do poznawania siebie. Poza tym kilka inwersji bym usunął, poza tym fajnie, mym skromnem zdaniem. Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) @Krakelura tak lepiej to brzmi, w Twojej wersji. Myślę, że to zmienię. Dziękuję Edytowane 6 Listopada 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Czarek Płatak Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest, jest. Ta pogoda. Idealna, by się w sobie zatopić ;)
Rekomendowane odpowiedzi