iwonaroma Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) czarne bezlistne korony wysokich drzew rdzewieje w nich blask Edytowane 17 Listopada 2022 przez iwonaroma (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) @iwonaroma Iwonko, konary można byłoby zamienić na korony, bo te pierwsze zazwyczaj golasy z natury pozdrawiam Edytowane 18 Października 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za super podpowiedź! - zaraz zmieniam. Do tych koron ostatni wers szczególnie pasuje. Również pozdrawiam
Gość Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) @iwonaroma majestatyczne w pierwszym wersie, ale to tylko w mojej głowie.. super to haiku....ktoś w domu wola...Brexit Edytowane 18 Października 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
iwonaroma Opublikowano 18 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmm..majestatyczne ciut zbyt subiektywne mi się widzi...ponadto chciałam zaakcentować porę roku :) więc zostawię tak jak jest. Dzięki za zaangażowanie :)
Rekomendowane odpowiedzi