Gość Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) powiewem wiatru się unosi plastycznym ruchem uniesienia tiulowe tutu dumnie nosi wychodząc zza kurtyny cienia muśnięciem krwawej baleriny dotyka swego postumentu zabrakło aż tylko godziny do tanecznego testamentu haftem chirurga gasi oczy topi swe serce w formalinie z bliznami swymi dumnie kroczy ile jest życia w tej dziewczynie tańczy na wieki wychodząc z cienia w obrazie mistrza ocalenia Edytowane 4 Października 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Gość Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 @Kot dziekuje za komentarz. Bledy poprawione. Uwielbiam ozywiac surrealistyczne obrazy. Pozdrowienia Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Czarek Płatak Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 Uwielbiam twórczość Beksińskiego! Z pozdrowieniem! 1
Gość Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 @Kot tutu, patrz tu, wlasnie tu...jak na obrazie Beksinskiego obrazie jedyny nieskazitelni moment. Pozdrowienia
Justyna Adamczewska Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten fragment wiersza b. przykuł moją uwagę. W ogóle cały utwór ciekawy, można wiele słów powiedzieć n.t. obrazu, który był i jest zapewne, przedmiotem Twojego zainteresowania. Jestem pod dużym wrażeniem. @Justyna Adamczewska
Gość Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 (edytowane) @Justyna Adamczewska dziękuję Justyno, miły komentarz. Czasami myślę, że ta moja zabawa z surrealizmem, może być naznaczona profanacją talentu jego ojcow...aż tylko...w tym wierszu było ziarnem pieprzu, tam zabilo jej serce po raz ostatni. Interesuje mnie, jak wiele może zrobić jeden artysta dla drugiego, malując obrazy. miłego weekendu Edytowane 5 Października 2019 przez Gość (wyświetl historię edycji)
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też uwielbiam, tak a propo zapraszam tu @Dag opis obrazu nawet nawet. Pozdrawiam t.
Gość Opublikowano 6 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2019 @Tomasz_Biela ozywianie surrealistycznych obrazów, moja pasja...pięknie Ci to wyszło. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi