Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2019 (edytowane) za ciekawym chodzę uśmiechem pytam o to i tamto lecz ono przewrotne raz zwalnia a raz przyśpiesza łażę za nim w starych butach w nowych nie wypada - uwierają za ciekawym gonie szukam w nim lepszego lecz ono bawi się ze mną w chowańca - ja ciągle szukam a przecież siły już nie te - zdrowie kuleje ucieka czas więc chyba odpuszczę przy kominku usiądę spojrzę za siebie by nie przegrać z nim... Edytowane 30 Września 2019 przez Waldemar_Talar_Talar (wyświetl historię edycji) 4
JaKuba Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2019 Przyjemny wiersz :) Pozdrawiam!
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2019 @JaKuba - witam - miło widzieć - dziękuje za wszystko. Pozd. uśmiechem. @olga.praska - dziękuje.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2019 @Kot - witaj - szkoda że tak odebrałeś - myślę że wiersz raczej prosty - ale za czytanie dziękuje. Pozd.
Nata_Kruk Opublikowano 27 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2019 ... no i fajnie jest, Waldku. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...ostatni wers wydaje mi się zbędny, ale to ja... Pozdrawiam.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 27 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam serdecznie - miło że zajrzałaś Natko - jesteś zawsze mile widziana - dziękuje za przeczytanie komentarz i serduszko. A z tym przestawieniem pomyślę. Ciepłego ozdobionego uśmiechem wieczoru życzę. 1
Gość Franek K Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2019 Fajny wiersz. Ja w czerwonych, trochę dziurawych trampkach, ale to prawie na to samo wychodzi. Trochę byś Waldku poprawił: rozdzielił to "zemną" (no chyba, że tak miało być) i to "gonie", bo to chyba Ty gonisz? Pozdrawiam. FK.
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 30 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2019 @Franek K - witaj - miło widzieć - dziękuje za wszystko co dotyczy wiersza. Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 3 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2019 Bardzo fajnie mi się czytało. Powiadają: 'kto szuka, ten znajdzie', ale też 'nic na siłę, bo na siłę to się tylko ze*rać można'. I bądź tu człowieku mądry ;)
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 @Czarek Płatak - witam - cieszy mnie że się fajnie czytało. - dziękuje uśmiechem i serdecznie pozdrawiam.. Trzymaj się.
Rekomendowane odpowiedzi