majkaa_m... Opublikowano 23 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Mówią do mnie, nie pisz tyle trzeba czytać, potem pisać cóż poradzę, kiedy milej wiecej pisać a mniej czytać Bo czytanie srodze nuży i zabiera czas tak błogi a tak można się przysłużyć wnet pisaniem, Boże drogi gdybym tylko czytać miała ile cudnych poematów temu światu bym zabrała jakbym kradła wino bratu ile skarg, ile boleści na tych ludzi bym zrzuciła lepiej już to w wierszach zmieścić W tym cierpieniu moja siła! Wiec kochani, już nie prawcie ze mam tylko i wciaż czytać bo mi w sercu płomień gaśnie Na cóż chłopców będę chwytać?
Catalina Acosta Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Chłopcy lubią "oczytane" dziewczyny. Cat
majkaa_m... Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 proszę nie zapominać że to jest satyra :)
Catalina Acosta Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę... "oczytane" - też jest w tonie żartobliwym... Pozdr. Cat
owieczkaa z gór Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 tak w sumie treść jest mocno prawdziwa: ja jednak jako studenta filologii ojczystej opowiem się za zgubnym wpływem nadmiernej wiary w warsztat z nieba czy boski talent twórczy. bo lepiej wiedzieć niż nie wiedzieć - lepiej znać innych poza sobą by się z Bogiem nie utożsamić:) pomyśl o tym :)
majkaa_m... Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 no toż przecież ja też jestem za tym żeby znać nie tylko siebie mówię że to satyra!!! matko boska
Catalina Acosta Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciii.... Cat
Rekomendowane odpowiedzi