Kaneki6669 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2019 (edytowane) Chodzę po linie życia, Dokąd ona prowadzi ? Tego nie wie nikt, Muszę iść Unoszą mnie białe ptaki, Ach jakież to piękne , Prowadzą mnie do niebiańskiego Pana Aż tu nagle ... Otwieram oczy, widzę czarną pustkę, Krzyczę ze strachu przed nieznanym, Mrok pochłania moja duszę, Spadam w dół. Czy to może piekło ? Czy to niebo? Pogodziłem się z losem, Czekam na koniec. Nic się nie dzieje, Czarna pustka nieskończona, Ciąg symetrii zachwiany, Co dalej.. Edytowane 21 Września 2019 przez Kaneki6669 (wyświetl historię edycji) 1
Kaneki6669 Opublikowano 23 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2019 @Sylwester_Lasota bo dowiesz się w swoim czasie
Justyna Adamczewska Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. @Kaneki6669 wszystko się kiedyś zachwieje, zadrży ... a po ... nadejdzie nowe, oby zadowoliło wszystkich - choć to pewnie niemożliwe, a szkoda. To piękne jest: oby długo trwało Może o tytule "Pustka"
Rekomendowane odpowiedzi