Tomasz_Biela Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 nie do wiary że tylu wiernych bez granic właśnie tutaj się gromadzi psychodrama wieczna dyhotomia ateizmu z teizmem "nie szata zdobi człowieka" a jednak garnitur za dwa tysiące futro z norek za życie tutaj uzależnienie behawioralne kurtuazja cnotą obłudy i ploty kto zamożniejszy nie może być hostia w tym momencie z małej litery LSD a Świątynia miejsce z czerwonym dywanem pośrodku odbywa się rewia mody organizatorem sam Ojciec Dyrektor Boże ratuj nie wsiadaj do tej limuzyny nie odjeżdżaj 1
Waldemar_Talar_Talar Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Witam - podoba mi się że opisujesz prawdę która mocno boli - ale co zrobić -- takie czasy ... Mam nadzieje że kiedyś przejrzą na oczy i pogonią tego pana... Pozd.
Czarek Płatak Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak można by chyba nazwać polski katolicyzm, w większości przypadków. Tej większości przydałoby się choć raz lsd w hostii połknąć, bądź z kadzidlanym dymem nawdychać się jeszcze jakiegoś. Może poszerzyło by to ich horyzonty... Z pozdrowieniem
jan_komułzykant Opublikowano 4 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2019 dobre :) "na odbite palmy przyszedł czas (...) i sodowej wody pełny zlew."
Gość Franek K Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Proponuję jednak dychotomię, wszak trzeba dać na tacę :)
Koziorowska Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2019 Odważnie. A ja lubię, gdy PL nie boi się trudnych, kontrowersyjnych tematów. Pozdrawiam i życzę przyjemnego popołudnia.
Tomasz_Biela Opublikowano 6 Września 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety takie czasy, ci w sukienkach w większości nie odróżniają wiary od religii. A co do tego pana to bez komentarza. Dzięki Waldku. Pozdrawiam t. Porządna dawka czegoś psychoaktywnego, być może otworzyłaby im oczy. Na zjeździe... Dzięki. Pozdrawiam t. @jan_komułzykant dzięki janko. Za wpadkę. Pozdrawiam t. Ja proponuję tacę rozdać potrzebującym - nie symulującym. Pozdrawiam t. Ps. Jałmużna w postaci naszej obecności ppowinna im wystarczyć. @Koziorowska dzięki. Pozdrawiam t.
Gość Franek K Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2019 Ok. No to łopatologicznie. DyHotomia kłuje w oczy :)
Rekomendowane odpowiedzi