Emalka Opublikowano 22 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Tkasz Panie życie jak pająk swą pajęczynę Rozsiewasz pragnienia, kiełkują marzenia Biegną wciąż naprzód moje małe stopki Do raju do jutra do snów splecionych palców Pozwól mi tylko przetrwać zimę Chłód serca świata sople myśli Byle do wiosny do planów kwitnących serc rozedrganych zapachem maciejki
Katarzyna Brzezińska Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Uwielbiam takie teksty, słowa "z tym czymś", które swą prostotą wyrażają to, co najważniejsze. Wiara, nadzieja i miłość - trzy najważniejsze wartości, motory ludzkiej egzystencji. To chyba także to, na co sama zwracam uwagę: i w mym życiu, i w tym, co próbuję tworzyć. Widzę, że nie brak Ci Emalko poczucia wrażliwości, poczucia sensu i wyjątkowości trwania ludzkiego życia. Przesyłam serdeczne pozdrowienia! Kasia
Emalka Opublikowano 23 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Ojej bardzo dziekuję...chyba tak jest..patrzę na życie szeroko otwartymi oczami i ujmują mnie szczegóły... i codziennie dziękuję Bogu za to że ma taką fantazje iw ymymyslił sobie taki cudwony świat...bo świat przeciez jest cudowny tylko my ludzie psrawiam że jest inaczej...Pozdarwiam bardzo serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi