Natuskaa Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2019 odkąd śnisz o słońcu skóra ci ciemnieje pod jego dotykiem odkrywasz że ludzie to często rasiści komu ciało liźnie raz opalenizna już przestaje być stąd znów coś sugerują afrykański klimat szkoda odpowiadać lecz nie chcą zamilczeć ciekawskie ich głowy opowieści snują bez tytułu nawet a ty się przecierasz ze zmarłymi zgodnie z żyjącymi wraz odkrywasz że można nadkładać dniu noce czasem znalezione uśmiechy stosować wyzłacasz swą skórę 24.08.2019 5
iwonaroma Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 No właśnie, taki drobiazg jak kolor skóry, a tyle kontrowersji. Wyzłacanie to dobry kierunek :) Bo tu biali razem z czarnymi mają coś do zrobienia. zdrówka
Natuskaa Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tylko czemu to wyzłacanie jest takie kosztowne ? :) Dzięki i Pozdrawiam
Justyna Adamczewska Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sen zmienia, daje siłę, nie boimy się wtedy ciemności, choć ta skóra....! Wiem, czary poezji. A ja marzę o tym, co w wierszu o tu: Dziękuję @Natuskaa. j.
Natuskaa Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak byłam mala i bałam się czegoś (nie do zobaczenia) matka mi zawsze mówiła, że tego bać się nie wolno, bać można się tylko złych ludzi :) Ciemności tak na prawdę się nie boimy (tak myślę), tylko tego, że w tej ciemności... no jak wyżej. A Czary?:) tylko odrobina. Chodziło mi to po głowie już trochę czasu w takiej właśnie postaci. No i te marzenia. Życzę by się spełniły :) Dzięki i pozdrawiam
Justyna Adamczewska Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też dziękuję za odp. Za życzenia spełnienia marzeń również. :)) j.
Czarek Płatak Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Świetny ten kawałek. Dobrze płynie i zmusza do otworzenia głowy i pogmerania tam trochę. I trochę w sercu :) Pozdrowienia
Natuskaa Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To miłe :) Byle te zabiegi pozwoliły dotrzeć tam, gdzie wszystko jest jaśniejsze. Dzięki i pozdrawiam
Czarek Płatak Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życzę tego :)
Rekomendowane odpowiedzi