beta_b Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Spotkałam człowieka czasoprzestrzeń zastygła zderzenie namiętne i żywe rozlało się jak łuna po czym zakręcone na sprężynie światy poleciały w różne strony zostawiając efekt czystej prześwietlnej energii na wyblakłej fotografii. Może światło było mocne albo sygnał z góry? Trzy oddechy udrożniły powrót codzienności. I już sama nie wiem czy to było czy się śniło prócz tej białej plamy. Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez beta_b (wyświetl historię edycji) 3
Krzysic4 czarno bialym Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 "Rozlało się jak łuna" Tak to czytam magicznie zastygly świat
Marek.zak1 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) To są wspomnienia, czasami traumy, które w nas tkwią i zadajemy sobie pytania, dlaczego, a gdyby wszystko potoczyło się inaczej, itp? Ale się nie potoczyło, a życie pokierowało nami inaczej, może w bardziej pragmatyczny sposób. Wiersz jest super:). Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Edytowane 14 Sierpnia 2019 przez Marek.zak1 (wyświetl historię edycji)
jan_komułzykant Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 roztaczasz łuny, aż wyobraźnie wszechogarniają, drżą i wibrują. Swoje wibrysy muszę chyba przyciąć (po powrocie z lasu ;)) Fajne. Kłaniam się.
złote serduszko Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2019 ładny wiersz pozdrawiam i zapraszam do mojego nazywa się najpiękniejesze chwile życie z
Nata_Kruk Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Mam wrażenie, że nie do końca 'łapię' całość. Po kilku czytaniach, wycina mi się/pomijam wers... "czystej prześwietlnej energii" . Piszesz chyba o oglądaniu starych zdjęć (???), a na jednym z nich, ów człowiek.... W każdym razie zostawiam kilka słów po lekturze. Pozdrawiam. Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Nata_Kruk (wyświetl historię edycji)
Rekomendowane odpowiedzi