Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 skąd się biorą wiersze te prawdziwe zjawiają się o czasie gdy raz wybrzmią mam pewność że istniały od zawsze nie wyobrażam sobie świata bez nich to jak z dziećmi biorą się z miłości z głębi galaktyki które nie powstały bo nie dojrzałem do tego kim mam być powędrowały do nieba mnie wystarczą które mam 1
duszka Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Dokładnie tak :) W poezji jest tajemnica i bierze ona też udział w jej tworzeniu.., dlatego dopiero, gdy się na nia otworzę i pozwolę mną zawładnąć, może powstać "prawdziwy" wiersz. Pozdrawiam :) Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez duszka (wyświetl historię edycji)
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 dziękuję Ci Duszko za kompletny komentarz, również za serduszko. Mam wrażenie,że musieliśmy sie kiedyś spotkać. pozdrawiam 1
duszka Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Skojarzyłam wypowiedź Twojego wiersza z początkiem Psalmu 127: Jeśli Pan domu nie zbuduje, na próżno trudzi się przy budowie człowiek..." Właśnie wczoraj dużo o tym myslałam :)
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 nie czytałem
duszka Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno spotykalismy się już w wielu Twoich wierszach, to znaczy moja dusza spotykała (rzopoznała) tam Twoją, a potem Twoja moją w moich komentarzach na nie. Ale wydaje mi się, że to "pokrewieńswo" jest "odgórnym" darem, pięknym darem :)
Wojciech Bieluń -Targosz Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2019 dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi