eMy Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2019 Przyszła do mnie kom tu dadi wyszeptać nie zdążyłem rozłożyła ślepia swe brązowe na mym wzroku miłe już się wierci nęci ale nie powie że pragnie bym zerżnął ją jak hindus krowę no co? na ostro trochę curry bo lubi klapsy widziałem młócąc ją już od jedenastu że uśmiecha się gdy biję że na złość robi by dostać bo chłosta jest dla niej radosna i lubi tak czasem... dostać po plecach drapanie to dla niej gratka gdy widzi błysk flesza całuje i przeprasza przyznam- mnie to rozprasza ale nie powiem przestań bo nie wypada trudno przecież by wypadł jak zmieściły się dwa to myślałem- kończy się świat dałem jej przeczytać wiersz przeraziła ją relacja jak to dwa, tato? czy ty wiesz co to emancypacja? już sobie myślę co ona chce znowu a ta na czworaka jak samochód do mnie cofa co kierowca w nim ma dwa promile i luz na drążku kierowniczym dadi pi- bippp bo cię zaraz przejadę! a ja tak siedzę dalej piszę i siorbię kawę wiem to nieładnie tak z Kendi pogrywać ale cóż poradzę z nastolatką nie da się wygrać 1
Magdalena Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2019 "Lolita" już jest napisana, będę Cię omijać
eMy Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2019 @Magdalena o gustach też się nie dyskutuje.
złote serduszko Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2019 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i tu prawda ..... ale utwór dla dorosłych
Rekomendowane odpowiedzi